Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Καταστροφική ισοπαλία (0-0) για την Αναγέννηση Επανομής απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Κώστας Βελιτζέλος είχε χαρακτηρίσει τελικό το ματς της Τετάρτης (27/03) με τον Εθνικό Γαζώρου. Βλέπετε, η Αναγέννηση Επανομής ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει σε σωτηρία, όμως έμεινε για 11η αγωνιστική μακριά από τα θετικά αποτελέσματα και είδες τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία να ψαλιδίζονται, με τον Νταβίντ Σίλβα στο 37’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, στέλνοντας με τη βοήθεια του Βαλσαμάκη τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Όσο για τους Σερραίους; Εκείνοι με τη σειρά τους έμειναν για 10ο ματς χωρίς τρίποντο, με το 0-0 να έρχεται απόλυτα φυσιολογικά σε ένα γήπεδο, το οποίο επιεικώς πλέον χαρακτηρίζεται χωράφι…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς (55' Μπέκα), Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Ζόσουα Σίλβα, Ντάβιντ Σίλβα (66' Κουκουλέκης), Μωυσίδης, Νταντάμης (83' Κάρταλ).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Γαϊδαρτζής (69' Β. Κωνσταντινίδης), Χαριτίδης, Διαμαντίδης (78' Αγγελακάς), Ομπέντ, Ναλμπάνης, Γκόγκας (57' Μουσικάκης), Μερεσιώτης, Σαββίδης, Καπίας, Κουκόλης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep