Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ο νόμος του Ντακόλ!

Τρίτη σερί νίκη για την Καλλιθέα, 1-0 τον Θρασύβουλο με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βραζιλιάνου φορ.

Ενα χτύπημα φάουλ από τον Ντακόλ στο 24' ήταν αρκετό για την Καλλιθέα ώστε να κερδίσει με 1-0 τον Θρασύβουλο. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Λύσσανδου Γεωργαμλή, που συνεχίζει την αναρρίχησή της προσπαθώντας να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ. Στον αντίποδα ο Θρασύβουλος γνώρισε την τρίτη διαδοχική του ήττα με 1-0 και παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας έπειτα από 15 ματς.

Στο πρώτο μέρος η Καλλιθέα είχε τον έλεγχο και πέρα από το τέρμα, ο Ντακόλ σημάδεψε και το δοκάρι στις καθυστερήσεις. Ο Θρασύβουλος από την πλευρά του είχε ένα ακυρωθέν γκολ στο 35', σε μία αμφισβητούμενη φάση (χρειάζεται οπωσδήποτε ριπλέι) που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί αλλά δεν βρήκαν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Μιχελή. Η Καλλιθέα λοιπόν αν και οπισθοχώρισε, κράτησε σχετικά εύκολα το 1-0 και θα μπορούσε προς το τέλος σε 2-3 περιπτώσεις αντεπιθέσεων να κλειδώσει νωρίτερα το τρίποντο.

Πολλά ήταν τα παράπονα του Βασίλη Βούζα για τη διαιτησία του κ. Αγγελάκη στο δεύτερο 45λεπτο. Ουκ ολίγες φορές ο τεχνικός του Θρασύβουλου φώναξε έντονα στον Μακεδόνα ρέφερι για τις αποφάσεις του. Χαρακτηριστικό δείγμα εξάλλου του εκνευρισμού, που επικρατούσε στο στρατόπεδο του Θρασύβουλου, ήταν η αποβολή του Σύρου στο 90' για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε μόνο το FL News.

Οι Συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Ρουσάκης (68' Σταύρου), Μαρουκάκης (58' Κατσικογιάννης), Αρβανίτης, Ατματσίδης (81' Φουτσίνι), Μουσταφίδης, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι.

Πάγκος: Κατσούλης, Ματσούκας, Φουτσίνι, Θεολόγου, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Σταύρου.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος, Βλασόπουλος, Πλαβούκος (46' Σερέπας), Πάνος, Κακλαμάνος (65' Γεωργιάδης), Καλαμιώτης (69' Παπανίκου).

Πάγκος: Χάζλαρης, Καλογιάννης, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Σερέπας, Παπανίκου, Κοντούλης.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Σγάντζος, Σινιοράκης (Πειραιά)

4ος: Ανδρονικίδης (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep