«Λαθάκια σε όλα τα επίπεδα»

Με ομιλία του Αντώνη Ροκάκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα έκλεισε η αυλαία της φετινής σεζόν στα Χανιά.

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους την Παρασκευή (24/05) και ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης στην ομιλία του προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος επεσήμανε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη για να διεκδικήσουν οι Κυανόλευκοι την επόμενη σεζόν την άνοδο. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε κάνει όλοι μαζί μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια. Και θα τη συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο. Ο μεγάλος στόχος που είχαμε θέσει, χάθηκε στις λεπτομέρειες. Αποδείξαμε όμως ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε. Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί με τους περισσότερους από εσάς.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Για να μην είμαστε εμείς στην πρώτη θέση, προφανώς έγιναν κάποια λαθάκια σε όλα τα επίπεδα. Αυτά πρέπει να σκεφτούμε ώστε να μην τα επαναλάβουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Παράλληλα όμως η χρονιά που πέρασε μας έκανε όλους λίγο πιο σοφούς. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο που μας στέρησαν εφέτος διάφορες καταστάσεις. Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από τη καρδιά μου και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι!».

Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2024 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep