«Είναι κρίμα, ξεκάθαρη υπεροχή»

Στον Πανσερραϊκό είναι απογοητευμένοι που δεν πήραν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Στο 62' ο Πανσερραϊκός έκανε το 3-1 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Φαινόταν κάπου εκεί ότι τα «λιοντάρια» θα κατακήσουν τη νίκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Αφού σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για το 4-1 με Γκούρτσα και Πόζογλου, ακολούθησε το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρίστιτς, το οποίο αξιοποίησε ο Μπρίτο, βάζοντας τους Πόντιους ξανά στο ματς. Εκεί πίστεψαν οι φιλοξενούμενοι ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, και το πήραν με το 3-3.

Μία μέρα μετά το ματς, ο Περικλής Αμανατίδης σχολίασε στο Fl News ότι οι παίκτες του είναι λυπημένοι που δεν επικράτησαν, αλλά εκφράζει την εκτίμηση ότι αρχής γενομένης από τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας θα κατακτηθούν οι βαθμοί που χάθηκαν κόντρα στην ομάδα της Καλαμαριάς. Ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας ανέφερε:

«Ήταν ενθαρρυντική εμφάνιση. Οι παίκτες μου έδειξαν πολλά πράγματα. Έβαλαν γκολ μέσα από ομαδική δουλειά και από ατομικά λάθη ισοφαριστήκαμε κόντρα στη ροή του αγώνα. Είναι λυπημένοι, αφού η υπεροχή μας ήταν ξεκάθαρη. Το παραδέχτηκαν άλλωστε και οι αντίπαλοι. Είναι κρίμα, όμως αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας θα πάρουμε ό,τι χάσαμε με τον Απόλλωνα Πόντου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 11:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep