«Μεταβατική χρονιά»

Σαφής ο Περικλής Αμανατίδης σε ό,τι αφορά στην έδρα του Πανσερραϊκού.

[googlead][/googlead]

Την άποψη ότι ο Πανσερραϊκός πρέπει και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο Σερρών εξέφρασε ο Περικλής Αμανατίδης. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 μίλησε για το 3-3 με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ χαρακτήρισε μεταβατική τη φετινή χρονιά για τα «λιοντάρια». Αναλυτικά είπε:

Για το ισόπαλο 3-3 με τον Απόλλωνα Πόντου:

«Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Προηγούμασταν μέσα από καλή εμφάνιση και χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Απόλλωνα, εκμεταλλεύτηκε μία, δύο περιπτώσεις αδράνειας και ατομικών λαθών που κάναμε, ειδικά στο δεύτερο γκολ. Κάνει ένα πέναλτι ο τερματοφύλακας και δίνει ελπίδες να πιστεύει ο Απόλλων ότι μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι. Μας μένει μόνο ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και είναι κρίμα που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Απόλλωνα Πόντου:

«Ο Απόλλων είναι μια ομάδα οργανωμένη και αγωνιστικά. Από την άλλη, ίσως είναι νωρίς για να κάνει φέτος πρωταθλητισμό, επειδή προέρχεται από τη Γ’ Εθνική. Ίσως χρειάζεται κι άλλη οργάνωση και πιο πολύ βάθος στο ρόστερ. Είναι από τις ομάδες που θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δεν ξέρω αν είναι μέσα στα φαβορί για την άνοδο».

Για το γηπεδικό ζήτημα του Πανσερραϊκού:

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για εμάς. Οι ομάδες είναι των πόλεων και των νομών. Είναι η καλύτερη επιλογή. Το θέμα είναι να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα. Οποιαδήποτε αλλαγή έδρας τέτοιων ομάδων ιστορικών γενικά είναι ένα λάθος. Αυτό το θέμα δεν με απασχολεί αγωνιστικά προσωπικά. Εγώ εκφράζω την άποψη ότι καλό είναι οι ομάδες να παίζουν στη φυσική τους έδρα. Ο Πανσερραϊκός ανήκει στον κόσμο των Σερρών και θα μείνει εδώ».

Για τον στόχο του Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός αλλάζει σελίδα. Σιγά σιγά θα οργανωθεί. Θα είναι μια μεταβατική χρονιά και ίσως από τις κινήσεις που θα κάνει, θα δείξει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Είναι λίγο νωρίς, πρέπει να περιμένουμε. Ουσιαστικά είναι μια ομάδα κάποιων ημερών αυτή που έχει δημιουργηθεί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep