«Χτίζουμε το μέλλον»

Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο στο χανιώτικο ντέρμπι, παραδέχτηκε ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης.

Αρκετά ευχαριστημένος από την ισοπαλία του Πλατανιά με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό έμεινε ο Γιάννης Τάτσης, ο οποίος στάθηκε και στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του χτίζει το μέλλον της παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο προσεχές ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

«Πριν μπω στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, δημόσια θέλω να πω συγχαρητήρια στην κοινωνία των Χανίων, γιατί παρόλο που ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, με πάθος και με πολύ δύναμη, σε ένα κακό γήπεδο, που προέκυψε από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και τα παιχνίδια που έγιναν. Αυτό νομίζω θα είναι πρόσκαιρο. Αυτός ο λόγος δεν βοήθησε πολύ να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, εμείς το δεύτερο, ο αντίπαλος το πρώτο. Εμείς κοιτάμε τη συνέχεια, το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και μαζί με το επόμενο παιχνίδι, προσπαθούμε να χτίσουμε και το μέλλον αυτής της ομάδας, με τα νέα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

Για το αν βολεύτηκε με την ισοπαλία ο Πλατανιάς: «Θα σας πω ένα παράδειγμα. Με τη Δράμα, εμείς κάναμε αρκετές τελικές, το παιχνίδι ήρθε 0-0, χωρίς να ρισκάρουμε. Το παιχνίδι είχε τέσσερις φάσεις. Σήμερα, μπορεί να ήταν το γήπεδο, κάποια κούραση των παικτών, δεν βγήκαν παραπάνω ενέργειες και δεν είχαμε πολλές τελικές. Δεν βολευτήκαμε. Σε ένα παιχνίδι πας να κερδίσεις κι αν δεν μπορείς, προσπαθείς να μη χάσεις».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη: «Ένα παιχνίδι είναι. Προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο 21χρονος επιθετικός Γκούρζιντερ Σινγκ, επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Περίμενα κάτι καλύτερο από την ομάδα μας. Παίξαμε καλά, αλλά έπαιξε και η άλλη ομάδα καλά. Υπήρχε ανταγωνισμός. Ήταν ένα πολύ καλό ντέρμπι. Θα μπορούσαμε κι εμείς να πάρουμε τη νίκη και αυτοί, αλλά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Έτσι έμεινε στο 0-0. Εμείς συνεχίζουμε όπως είμαστε».

Για την πρώτη του συμμετοχή: «Να ευχαριστήσω τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε. Θα υπάρχει συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Αναμένονται ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep