«Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο στα Σπάτα. Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο στα Σπάτα.

Ο Πλατανιάς έμεινε στο 0-0 με τον Αήττητο, με τον Γιάννη Τάτση να σημειώνει ότι οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς αν είχαν σκοράρει σε κάποια από τις τελικές που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο.

Στις φάσεις που χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων στάθηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης. Μετά το 0-0 τόνισε πως θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα γκολ η ομάδα του και ανέφερε:

«Παίξαμε σε μία έδρα που η γηπεδούχος ομάδα ήθελε τους βαθμούς της νίκης. Χωρίς να θέλω να αφήσω υπονοούμενα για τον Αήττητο, το γήπεδο ήταν κακό. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και στις στατικές φάσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που είχαμε τελικές, αλλά δεν τις κάναμε γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τον αντίπαλο να έχει καλή αμυντική λειτουργία, παίζοντας με πάθος. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πέτρο Δημητρίου και στον Αήττητο. Εμεις συνεχίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep